Uitgaan met vrienden en familie

In Antwerpen zitten veel leuke restaurants en eetcafés. Er is ontzettend lekker eten en vriendelijke personeel. Het is namelijk een van de beste activiteiten om in het weekend lekker uiteten te gaan. Behalve de praktische voordelen van geen boodschappen en afwas te hoeven doen. Is het natuurlijk ook veel gezelliger omdat je vaak meer aandacht voor je familie of vrienden hebt. Ook worden er wat meer drankjes genuttigd en zit er meer tijd tussen de gerechten in. Er zijn hier in Antwerpen dus veel mogelijkheden voor. Sinds ik jong ben namen mijn ouders mij al naar veel restaurants mee, ik ben er dus mee opgegroeid. 

Stappen

Sinds ik op kot woon heb ik iets minder geld te besteden. Wel geniet ik nog steeds heel erg van de keren dat ik uiteten kan. Ik probeer door de weeks een beetje zuinig aan te doen zodat ik in het weekend met vrienden de stad in kan. Ik ga dan niet alleen uiteten in een restaurant, maar vaak ook stappen in de avond. Er zijn ook veel kroegen, bars en clubs om in de nacht voor veel plezier te zorgen. Sinds ik op kot woon begin ik thuis vaak met een paar pintjes te doen met vrienden terwijl we een beetje bijkletsen. Vervolgens stappen we op de fiets en gaan de stad in. Het ligt een beetje aan onze stemming waar we op dat moment heen gaan. Vaak als we van tevoren afspreken om naar een dansclub te gaan doen de meiden een kleedje aan. Dit vind ik er altijd heel feestelijk uit zien. Wanneer we geen zin hebben in dansen gaan we vaak met onze vriendengroep bij een bar zitten. 

Iets delen met de groep

Na de zomervakantie hadden we ook met onze vriendengroep afgesproken bij een bar. We hadden elkaar al een lange tijd niet gezien en wilden graag bijkletsen. We bestelden patat en een pintje. Na een tijdje kletsen begon een van mijn vrienden te vertellen dat hij graag iets met ons wilde delen. Hij vertelde dat hij steeds meer behoefte had aan wiet. Verslaafd aan wiet schijnt wel bij meer studenten voor te komen. Veel kunnen gelukkig voor hulp terecht bij anderen. Hij vroeg ons ook om hulp en wij vonden het als vrienden heel fijn dat hij naar ons toe is gekomen. Het is goed om erover te praten met anderen. Het was uiteindelijk een hele geslaagde avond en iedereen had leuke vakantieverhalen om met elkaar te delen. We bleven zelfs tot sluitingstijd in de bar. Nadat we gezellig samen naar huis waren gefietst keek ik voldaan terug op mijn avondje uit. 

Berichten gemaakt 29

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven