Altijd blijven helpen

Ik woon nog lekker thuis met mijn ouders. Ook mijn zus is nog even thuis blijven wonen. Tegenwoordig is het zo duur om iets te vinden voor een student. Hier thuis kunnen we ook nog de ouders helpen waar nodig. Zo helpen wij met opruimen, koken, boodschappen en de was doen. Alleen is er een ding waarbij ik mijn vader niet totaal kan helpen. Maar ik kon wel onderzoek doen voor hem doen natuurlijk.

Onderzoek doen

Het probleem waar mijn vader mee zat is dat hij kaal aan het worden was. Heir heeft die dan een kale plek op de achterkant van zijn hoofd. Hier wilde hij graag wat aan doen aangezien hij zich er niet fijn bij voelde. Hij werd er een beetje onzeker van. Zeker als die kijkt naar de mannen van zijn leeftijd met een volle bos haar.

Hierom dacht ik hem te helpen. Ik wilde hem advies geven. Ik ging het internet helemaal af en kwam op een interessante site terecht. Ik kwam terecht op emrahcinik.com. Dit is een site voor Haartransplantatie Turkije. Deze heb ik ook helemaal uitgespit en heb ik belangrijke informatie gevonden.

Mijn bevindingen

Zo vond ik op de site waarom je eigenlijk helemaal naar Turkije zou gaan voor een haartransplantatie? Dat is erg simpel uitgelegd. Het is namelijk een kostenbesparing, ze kunnen in Turkije sneller en efficiënter te werk gaan. Ernaast kunnen er ook twee keer zoveel haarzakjes worden geplaatst waardoor je twee keer zoveel resultaat hebt, en dat voor de helft van de prijs.

Naast het besparen van kosten is er ook een geheel stappenplan. In dit stappenplan zal Nederlandse begeleiding zijn zodat je geen last hebt van de taalbarrière. Zo word je bij aankomst opgehaald van het vliegveld. De volgende dag komt er een overleg en wordt er gekeken waar de haarlijn wordt getrokken en hoeveel grafts er worden geplaatst. Daarna ga je de operatie in. Na deze operatie ontvang je medicatie en word je naar het hotel gebracht. De laatste dag wordt er een controle uitgevoerd. Bij vragen wanneer je weer terug bent in Nederland kan er altijd gebeld worden en is er goed contact.

Een gokje wagen

Ik had dit allemaal even opgezocht voor mijn pa zodat hij even kon kijken of hij het interessant vond. Hij was erg intrigeert. Hij ging gelijk bellen en even in gesprek zodat hij voor zichzelf ook opheldering had. Hij vond het een goed idee. De goede reviews is wat hem echt overhaalde om de gok te wagen.

Berichten gemaakt 29

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven