Het vervoer van 2020

De wereld is in het afgelopen half jaar enorm veranderd. We kunnen niet meer zo maar bij iedereen op bezoek of gaan en staan waar we willen. Meer dan ooit worden we eraan herinnerd rekening te houden met elkaar. Daardoor staan een hoop dingen op pauze of gaan ze in ieder geval een stuk langzamer dan normaal. Dat is in korte tijd al terug te zien in de natuur. Er is minder vervuiling en dus keren dieren terug naar leefgebieden en is de lucht schoner.

Het nieuwe normaal

Langzaamaan begint het door te dringen dat ‘terug naar normaal’ voorlopig nog wel even op zich laat wachten. Sterker nog, het is nog maar de vraag of we wel terug moeten en kunnen. Dat de aarde en het weer de afgelopen jaren is veranderd, is niet te ontkennen. We hebben het dan ook niet over twee of drie jaar maar tientallen. Zelf kan je prima een handje mee helpen in de ondersteuning van het milieu. Bijvoorbeeld door de keuze van je  vervoer.

Weg met de benzine

Fossiele brandstoffen moeten gewonnen worden en die bronnen raken nu eenmaal uitgeput. Toch blijven we doorzoeken en daardoor vernietigen we een hoop natuur. Daarnaast heeft het rijden in een auto die benzine verbruikt ook een impact op het milieu. Namelijk door de uitstoot. Tijd dus voor wat anders. Er zijn genoeg alternatieven en het vraagt vaak een kleine verandering in ons doen en laten om een groot verschil te maken.

Verstandige keuzes

Zo zijn er tegenwoordig elektrische auto’s maar er is ook de elektrische fiets. Persoonlijk gaat mijn voorkeur hiernaar uit omdat er nog meer voordelen aankleven. Zo is het heel gebruiksvriendelijk en goed voor de portemonnee maar je komt ook meer buiten en in beweging. Dat heb je met een auto niet. En de benenwagen is niet altijd praktisch. Een elektrische fiets is daarom de perfecte tussenweg. Je bent overal in een mum van tijd door de elektrisch ondersteunende motor en je laat geen schadelijke voetprint achter.

Goed voor de mens en de omgeving

De winter komt eraan en dan gaan we sneller binnen zitten. Terwijl de buitenlucht zo goed voor ons is! Met een elektrische fiets ben je iedere dag even buiten en in beweging. En dat zonder dat je het überhaupt doorhebt! Het is een investering in de wereld en in jezelf, hoe kun je daar nu nee tegen zeggen. Een goede elektrische fiets heren vind je op de fietsvoordeelshop.nl.

Berichten gemaakt 29

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven