Modieus én gezond schoeisel

Schoeisel is waarschijnlijk het belangrijkste kledingstuk voor de gezondheid van je lichaam. De enkels, de knieën en de rug. Allemaal zijn ze gebaat bij schoeisel dat ondersteuning biedt aan de voet en een zool waar een dempende werking van uitgaat. Opvallend genoeg zorgen veel schoenen juist voor het tegenovergestelde. Mannen proppen hun voeten in puntschoenen die nauwelijks steun bieden aan de voeten. Vrouwen zijn nog minder vriendelijk voor hun lichaam. Althans, zodra ze hakken dragen. Door het dragen van hakken komt er druk te staan op de knieën en op de onderrug. Dit kan leiden tot rugklachten en artrose in de knieën. Als mensen moeten kiezen tussen hun gezondheid en om modieus voor de dag te komen, kiezen ze helaas vaak voor het laatste.

Modieus schoeisel

Wat het schoeisel voor vrouwen betreft, is er uit modieus oogpunt wat te zeggen voor het dragen van hoge hakken. Uit psychologisch onderzoek blijkt dat mannen hakdragende vrouwen aantrekkelijker vinden. De billen steken wat meer uit naar achteren. Bovendien wordt het loopje van de hakdragende vrouw als eleganter aangemerkt. Sexy en elegant zijn echter niet de enige positieve waarden waarmee een vrouw zich onderscheidt. Eigenlijk is het niet meer van deze tijd om als vrouw je kledij aan te passen op dat wat mannen sexy en elegant vinden. Vrouwen gaan tegenwoordig uit van eigen kracht. Hier past een andere schoen bij!

De sneaker als ideale mix

Niet toevallig is er een nieuwe schoen in trek bij de moderne vrouw. De vrouwensneaker! Deze was er natuurlijk altijd al, maar tot voor kort werd hij alleen gedragen tijdens het sporten. Tegenwoordig zijn sneakers geliefde schoenen voor bijna elke situatie. Ook voor gelegenheden waarin een nette outfit vereist is, zijn sneakers een prima keuze. Een nette, sobere jurk sprankelt zodra er een felgekleurde sneaker onder gedragen wordt. Dit is goed nieuws voor alle knieën en ruggengraten. Een goede sneaker is namelijk niet alleen modieus, maar biedt eveneens uitstekende steun aan het lichaam. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens naar Veja sneakers dames. Deze zijn verkrijgbaar bij Van Arendonk en voldoen zowel aan je modieuze behoeften als aan de behoeften van je lichaam. Bovendien passen ze bij het moderne beeld van de vrouw. Vrouwen definieren zichzelf tegenwoordig niet meer als sexy en elegante objecten voor de mannen, maar als zelfbewuste en sterke subjecten die zelf kiezen wat ze willen. Hier hoort een schoen bij die de vrouw hiertoe in staat stelt. Deze schoen is de sneaker!

Berichten gemaakt 29

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven